aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕπιστρέφουν στην διάθεση του Κόπιτς οι τρεις

Επιστρέφουν στην διάθεση του Κόπιτς οι τρεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πλάνο χωρίς τον Ράσιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα ετοιμάσει ο Ζέλικο Κόπιτς στην Πάφος FC για τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Κροάτης τεχνικός, που δεν ήταν στον πάγκο με την Ανόρθωση, θα είναι κανονικά στη θέση του στο παιχνίδι που ακολουθεί, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τους Ζίβουλιτς και Μπάκαρντ που το περασμένο Σάββατο ήταν απόντες λόγω καρτών. Καλύτερα νιώθει ο Ζαχαρίου, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να επιστρέψει ακόμη και βασικός το ερχόμενο Σάββατο.

Η παφιακή ομάδα, με τον βαθμό που πήρε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχει φτάσει στους δώδεκα και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Σε ακόμη ένα παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, κατέθεσε χαρακτήρα και με την εμφάνιση που πραγματοποίησε πρόσθεσε και άλλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, όπου την περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Απέδειξε πως διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πριν αποχαιρετήσει το 2018 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στις 2 Ιανουαρίου θα πάει στο Αρένα στη Λάρνακα για το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ και τρεις μέρες μετά, στις 5 Ιανουαρίου, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Πρόκειται για τρία  δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, στα οποία θα κληθεί να καταθέσει πολλές δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ