aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕπιστρέφει ο Πρέσλι και σηκώνει μανίκια

Επιστρέφει ο Πρέσλι και σηκώνει μανίκια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι επαφές με ξένους ποδοσφαιριστές  συνεχίζονται και εντός της εβδομάδας αναμένεται πως από το γραφείο Τύπου θα πέσουν και οι ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Ο Στίβεν Πρέσλι αναμένεται πως εντός της προσεχούς εβδομάδας θα επιστρέψει στην Κύπρο για να ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο πλάνο που αφορά την προετοιμασία της ομάδας του. Μαζί του αναμένεται και ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλενγκριν.

Ένα θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αυτό με τον Γεράσιμο Φυλακτού. Αν δεν επιστρέψει στην Ομόνοια, από την οποία είναι δανεικός, υπάρχει πρόθεση να είναι και στη νέα περίοδο στην παφιακή ομάδα. Από εκεί και πέρα, ζεστά φαίνεται ότι πήραν το θέμα της αναδιοργάνωσης της ομάδας τους οι Ρώσοι επενδυτές.

Με κάλεσμα στον κόσμο ο Σεργκέι Λομάκιν και ο Ρομάν Ντούποβ, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος αντίστοιχα της Πάφος FC, επιθυμούν να συναντηθούν με τους φίλους και τα μέλη της ομάδας τους για να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν όλους. Η ξεχωριστή αυτή συνάντηση θα γίνει αύριο, η  ώρα 10 το πρωί στο οίκημα του σωματείου. «Όσοι αγαπάμε πραγματικά την ομάδα της πόλης μας θα είμαστε εκεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ