aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕπίσημα στην εποχή Ζέλικο Κόπιτς

Επίσημα στην εποχή Ζέλικο Κόπιτς

Την πρόσληψη του Κροάτη προπονητή Ζέλικο Κόπιτς ανακοίνωσε και επίσημα η Πάφος FC. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο εκ των ιδιοκτητών, Ρομάν Ντουπόβ τονίζει ότι έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κροάτη προπονητή Željko Kopić!

Ο Zeljko και η ομάδα των βοηθών του αναλαμβάνουν επίσημα καθήκοντα στην ομάδα μας από σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018.
Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και υποσχόμενους προπονητές στην Κροατίας και φέρνει μαζί του χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας. Ο Kopic ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής σε μικρές ηλικίες και σε μόλις λίγα χρόνια πέρασε από την τέταρτη κατηγορία στην κορυφή και στον πάγκο ενός από τους μεγαλύτερους κροατικούς συλλόγους τη HNK Hajduk Split.

Ο Zeljko είναι γνωστός επίσης ως μέλος της προπονητικής ομάδας της Κροατικής εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014, όταν η Κροατία κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Άφησε το μεγαλύτερο στίγμα του ως επικεφαλής της Slaven Belupo και της HNK Hajduk Split, κάνοντας περισσότερα από 130 παιχνίδια, φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου και με τις δύο ομάδες σε μόνο 3 σεζόν.

Roman Dubov: «Η προτεραιότητά μας στη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου προπονητή ήταν να εντοπίσουμε και να προσλάβουμε τον καλύτερο υποψήφιο. Τώρα, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα! Το βιογραφικό του Zeljko είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και δείχνει μεγάλο σεβασμό στο παιχνίδι “.

Καλωσορίζουμε το Zeljko στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και προσμένουμε σε μία επιτυχημένη συνεργασία.

Željko Kopić #ΠάφοςΕίσαι !
Γραφείο Τύπου
PAFOS FC»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ