aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕπιπρόσθετη δυναμική στην πορεία της

Επιπρόσθετη δυναμική στην πορεία της

Το γεγονός πως σε 8 παιχνίδια κατάφερε να μαζέψει 15 βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι κάτι που λέει ασφαλώς πάρα πολλά όσον αφορά στην έως τώρα δυναμική της Πάφος FC. Στην ομάδα θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ανοδική πορεία τους, κερδίζοντας στον σημερινό εντός έδρας αγώνα τον Άρη. Ασφαλώς και το 90λεπτο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά στην ομάδα της Πάφου έχουν πίστη στις δυνατότητες των παικτών και προσδοκούν πως θα φτάσουν στο ύψος εκείνης της εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να έχουν τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή.

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γκουλόν. Εάν δεν τα καταφέρει να δηλώσει παρών, τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Πογιέρ, Τάραβελ με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και στην άμυνα αναμένεται πως θα δούμε τους Οριτς, Πογιέτ και Ντομίνγκες. Οι Μοστέφα και Φυλακτού θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, στα άκρα θα κινούνται οι Γκάμπος, Γιάνζα και στην επίθεση οι Μπρουλς, Ντεούλ, Καμαρά. Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ