aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈπαιξε ρόλο το ξήλωμα

Έπαιξε ρόλο το ξήλωμα

ΤΟΥ Γ. ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν φτάνει που ο Ζέλικο Κόπιτς έχει πολλή δουλειά μπροστά του, έχει και η ομάδα του δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Ακολουθούν οι αγώνες με την Ομόνοια (ΓΣΠ) και τον ΑΠΟΕΛ («Στέλιος Κυριακίδης») και αντιλαμβάνεται κάποιος πως αν δεν υπάρξει βελτίωση, η ομάδα θα κολλήσει στον έναν βαθμό, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Κροάτης προπονητής, με όσα είδε στον αγώνα με την Αλκή, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα: «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε επιτυχίες. Ελπίζουμε να έχουμε βελτίωση στη συνέχεια, γιατί η κατάσταση τώρα δεν είναι καλή. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε θέματα ενέργειας και πάθους στον αγωνιστικό χώρο, αν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Στην αρνητική εικόνα της ομάδας έπαιξε σε μεγάλο βαθμό το ξήλωμα της ομάδας της περασμένης σεζόν και της απόκτησης ποδοσφαιριστών προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η τεχνική ηγεσία δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της. Το πρωτάθλημα άρχισε και οι προσθήκες συνεχίζονταν. Αν θα το πληρώσουν οι Παφίτες αυτή τους καθυστέρηση, θα φανεί στην πορεία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως ο προϋπολογισμός της ομάδας είναι από τους ψηλότερους στο πρωτάθλημα και άμεσα θα πρέπει όλοι να φροντίσουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ