aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕντόπισε τις αδυναμίες και προχωρά o Ζέλικο Κόπιτς

Εντόπισε τις αδυναμίες και προχωρά o Ζέλικο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος και οι παράγοντες της Πάφος FC κάνουν σκέψεις για να την καταστήσουν πιο ισχυρή τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει διαπιστώσει κάποιες αδυναμίες σε κάποιες θέσεις και συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν, θα αναζητηθούν οι κατάλληλοι παίκτες για να καλυφτούν τα κενά.

Έχουν χρόνο, όμως, για να εξετάσουν κάποιες περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν, καθώς τώρα η προσοχή τους είναι στραμμένη μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Κροάτης  προπονητής σκέφτεται πως θα παρατάξει την ομάδα του στον κυριακάτικο αγώνα με τους βυσσινί.

Από σήμερα στις προπονήσεις θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στα δύο ματς της Εθνικής Κύπρου με τη Βουλγαρία και τη Νορβηγία. Με την κλήση και συμμετοχή του στην Εθνική ανοίγονται νέοι ορίζοντες  στην καριέρα του. Παραμένει ωστόσο προσγειωμένος, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Από εκεί και πέρα, μετά τη μονιμοποίηση του στην ενδεκάδα της Πάφου, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να τη βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας περιμένει από τον νεαρό παρόμοιες εμφανίσεις, αλλά και από τους άλλους συμπαίκτες του, με πρώτο στόχο τη νίκη επί της Ένωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ