aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕνός κακού μύρια έπονται στην Πάφο

Ενός κακού μύρια έπονται στην Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενός κακού μύρια έπονται. Στην Πάφο περίμεναν πως οι Σακό και του Μπεριγκό θα τους έλυναν κάποια προβλήματα ειδικά τώρα που θέλουν κατεπειγόντως βαθμούς, όμως η επιστροφή και των δυο παίρνει παράταση. Αμφότεροι προέβησαν ήδη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Ο Τόρες από την άλλη βρίσκεται στην Αργεντινή και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ο Ράσιτς εξακολουθεί να είναι τραυματίας και όλα αυτά επιβαρύνουν την προσπάθεια του υπηρεσιακού προπονητή Τζέρεμι Στιλ να παρουσιάσει δυνατή ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Με μόνιμο προπονητή, ή χωρίς αυτόν, η Πάφος FC θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη αγωνιστικά προτού μπλέξει ακόμα περισσότερο σε βαθμολογικές περιπέτειες. Ακόμη και με τα προβλήματα που έχει, η παφιακή ομάδα είναι σε θέση να βγει από τα αδιέξοδα, αν κερδίσει βαθμούς στη συνέχεια. Πάντα οι νίκες τονώνουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και της κάθε ομάδας. Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι δύσκολο, όμως θα γίνει προσπάθεια για ανάκαμψη από κάθε άποψη.

Παράλληλα, εντείνονται οι επαφές για να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Είναι άξιο απορίας, γιατί δεν προχωράει κάποια κίνηση με Κύπριο προπονητή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει και τον παλμό του κόσμου, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια θέλει να δει μια ομάδα που να τιμάει την πόλη και την προσπάθεια της να αναγεννηθεί. Τα τελευταία χρόνια, κάτι πάει να γίνει, όμως η προσπάθεια μένει ημιτελής, για διάφορους λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ