aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕνισχυμένη με τέσσερις κόντρα στην Ανόρθωση

Ενισχυμένη με τέσσερις κόντρα στην Ανόρθωση

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στις προπονήσεις της Πάφος FC επέστρεψαν οι Νέμετς, Φυλακτού, Σακό και Τόρες και λογικά θα τους υπολογίζει ο νέος προπονητής Κάμερον Τόσακ για τη συνέχεια. Με τους τέσσερις να επανέρχονται, οι γαλάζιοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι την προσεχή Δευτέρα κόντρα στην Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ουαλός προπονητής προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα άρχισε να περνά και την αγωνιστική φιλοσοφία του. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι δύσκολο από κάθε άποψη, όμως στην παφιακή ομάδα προσδοκούν πως θα γυρίσουν σελίδα εξασφαλίζοντας βαθμολογικό όφελος.

Ο στόχος είναι από τα πρώτα παιχνίδια του 2020, να αλλάξουν τη μοίρα τους και να δώσουν με αξιοπρέπεια και με όλες τους τις δυνάμεις τους αγώνες που έχουν μπροστά τους. Το κίνητρο με την Ανόρθωση είναι τεράστιο, καθώς με νίκη επί αντιπάλου που διεκδικεί τον τίτλο θα αλλάξουν πολλά. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι αξιοπρόσεκτη και με την αλλαγή του προπονητή υπάρχει αισιοδοξία πως θα παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως στα παιχνίδια, προ της πρόσληψης του Κάμερον Τόσακ, είχε και καλές παρουσίες, οι οποίες όμως δεν συνοδεύτηκαν και από ανάλογα αποτελέσματα. Θα μπορούσε η Πάφος FC να είχε περισσότερους βαθμούς και να βρισκόταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Μπορεί όμως και τώρα στα παιχνίδια που ακολουθούν να αντεπιτεθούν και να βελτιωθούν από κάθε άποψη, στοχεύοντας στην απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ