aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕνεργοποίησε τη «βόμβα» με τον βασικό φορ της Εθνικής Σλοβακίας!

Ενεργοποίησε τη «βόμβα» με τον βασικό φορ της Εθνικής Σλοβακίας!

Υλοποιήθηκε η σπουδαία μετεγγραφή με τον Άνταμ Νέμετς στην Πάφος FC o οποίος ανακοινώθηκε και σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι το «κερασάκι στην τούρτα» στην φετινή καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος. Ο Σλοβάκος διεθνής φορ υπέγραψε για ένα χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμα έτος! Υπ[ενθυμίζουμε πως ο Νέμετς αποτέλεσε ένα μικρό μετεγγραφικό σίριαλ για την παφιακή ομάδα μέχρι να πειστεί να αποδεχθεί την πρόταση των γαλάζιων.

Ο Νέμετς είναι 33 ετών (2/9/1985), έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Διναμό Βουκουρεστίου στη πρώτη κατηγορία Ρουμανίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες της οι Κάϊζερσλάουτερν, Γκένκ και Βίλεμ.

Διαβάστε επίσης: Η σύγκριση Ντιούρις-Νέμετς που ανταμώνουν στην Κύπρο

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφος FC, Λαρς Χάλενγκριν, σχολιάζει σχετικά με τον Νέμετς: «Ήμασταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Άνταμ και από την αρχή ήταν θετικός στο να έρθει στην ομάδα μας και στην Κύπρο. Είναι χαρά για μας τώρα που ανακοινώνουμε τον Άνταμ ως νέο παίκτη της ομάδας μας. Είναι επιθετικός περιοχής που μπορεί να σκοράρει από σέντρες και να δημιουργεί ευκαιρίες και επίσης εργάζεται σκληρά χωρίς την μπάλα ασκώντας πίεση στους αντιπάλους. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως παίκτη από τον οποίο θα περνάει η μπάλα συχνά καθώς μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Παρόλο που είναι 33 ετών, είναι πολύ γυμνασμένος παίκτης και εξακολουθεί να είναι φιλόδοξος τόσο για την Πάφο, όσο και για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μαζί με τον Άνταμ για να επιτύχουμε τους στόχους του. Ένα πολύ ζεστό “καλωσόρισες Άνταμ” στην οικογένεια της Παφος FC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ