aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈνας πρώην «Χωριάτης» στο στόχαστρο της Πάφος FC (video)

Ένας πρώην «Χωριάτης» στο στόχαστρο της Πάφος FC (video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χέπμπουρν-Μέρφι βρίσκεται η Πάφος FC, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «athlitikapress» που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το ρεπορτάζ όλων των παφιακών ομάδων.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως οι «γαλάζοι» έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 21χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από την Άστον Βίλα. Στους «Χωριάτες», από τους οποίους έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αγωνίστηκε μόνο σε 15 παιχνίδια από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Δόθηκε κάποια διαστήματα ως δανεικός σε μικρότερες ομάδες της Αγγλίας όπως η Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ (2019 / 16 συμμετοχές, 2 γκολ), η Τρανμίρ Ρόβερς (2019-20 / 17 συμμετοχές, 4 γκολ) και η Ντέρμπι Κάουντι (2020 / καμία συμμετοχή).

Πρόκειται για επιθετικό που ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας, ενώ στα αξιοσημείωτα της καριέρας του το γεγονός ότι το 2015 σε ηλικία 16 ετών είχε γίνει ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Άστον Βίλα που έπαιξε σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Σάντερλαντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ