aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈνα βίντεο που γύρισε μπούμερανγκ

Ένα βίντεο που γύρισε μπούμερανγκ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η τεχνολογία και τα νέας μορφής επικοινωνιακά «τρικ», τα οποία προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε λογής – λογής εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, φυσικά πρόσωπα αλλά και τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικές εταιρείες, παρέχουν έναν εύκολο και άμεσο τρόπο επικοινωνίας με τον «πελάτη» τους. Πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο για να αποδειχθεί  εξαιρετικά χρήσιμο και άκρως ωφέλιμο θα πρέπει οι χρήστες του να γνωρίζουν με χειρουργική ακρίβεια να το αξιοποιήσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί λόγω της αδαημοσύνης τους στρέφουν αυτά τα εξαιρετικά ωφέλιμα και χρήσιμα εργαλεία εναντίον τους. Αντί για γέφυρες επικοινωνίας, γυρίζουν σαν μπούμερανγκ και στραπατσάρουν την εικόνα τους.

Φρονώ πως τα social media αποτελούν ένα μοναδικό, στην παρούσα φάση, αξεπέραστο εργαλείο για τις ομάδες μας εφόσον καταφέρουν να τα αξιοποιήσουν με τον σωστό τρόπο. Μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι εάν δεν υπάρχει εκτυφλωτική ακρίβεια στο μήνυμα που η κάθε μία (ομάδα) θέλει να στείλει. Όπως φάνηκε και στο πρόσφατο βίντεο που ανήρτησε η Πάφος FC ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ο εμπνευστής του κάτι δεν μέτρησε σωστά, κάπου του ξέφυγε το μήνυμα που ήθελε να μεταδώσει, κάτι δεν έλαβε υπόψη του, πριν τη δημοσίευσή του.

Το βίντεο παρουσιάζει σε ένα γήπεδο παιδιά σε κύκλο τα οποία πασάρει ο ένας στον άλλο. Προς το τέλος του εμφανίζεται ένα άλλο παιδί με ερυθρόλευκη εμφάνιση περίπου στην ηλικία τους, που μοιάζει παχύσαρκο (και αυτό έπρεπε να αποφευχθεί γιατί είναι ρατσιστικό), να κρατά μια ηλεκτρονική δάδα (έμβλημα της Σαλαμίνας) την οποία φέρνει στο πρόσωπο ενός άλλου, έφηβου αυτή τη φορά, που φυσά και τη σβήνει. Γίνεται ουσιαστικά ένας παραλληλισμός, μια παρομοίωση για το επικείμενο μεταξύ τους παιχνίδι. Πρόκειται για ένα σενάριο στερούμενο φαντασίας, μια σειρά εικόνων που μοιάζουν να έχουν στηθεί με βάναυση προχειρότητα και δεν έχει καμιά σχέση με τη φιλότιμη μεν, αλλά άστοχη προσπάθεια δε, να προσκαλέσει τον κόσμο της Πάφος FC σήμερα στο γήπεδο.

Φυσικό επακόλουθο ήταν να προκληθούν οι αντίπαλοί τους και να αντιδράσουν εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση αλλά και ο τέως πρόεδρός της. Προσβεβλημένος προφανώς ένιωσε και ο τέως πρόεδρός της ο οποίος επίσης με άκομψο τρόπο χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα (social media) έγραψε σχόλιο. Το μήνυμα που πιθανόν ήθελε να μεταδώσει η διοίκηση της Πάφος FC μπορούσε να αποσταλεί με διαφορετικό, έντεχνο, καλαίσθητο τρόπο. Άλλωστε ο στόχος θα πρέπει να είναι η δημιουργία εξαιρετικών σχέσεων με τις υπόλοιπες ομάδες αφού και η ίδια έχει ανάγκη να αναπτυχθεί και να προοδεύσει στον χώρο που δραστηριοποιείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ