aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈνα τεστ που θα βοηθήσει...

Ένα τεστ που θα βοηθήσει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φιλικό με τη Ρίγα Λετονίας θα δώσει το απόγευμα (18.00) στη Γεροσκήπου η Πάφος FC. Ο σκοπός της διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρος. O Ζέλικο Κόπιτς στοχεύει να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Η ψυχολογία όλων είναι ανεβασμένη, αλλά τίποτε δεν τελειώνει επειδή κέρδισαν την Ομόνοια. Ο δρόμος έχει πολλές παγίδες και η επόμενη στο Μακάρειο, με τον Ολυμπιακό, είναι μία από αυτές.

Σε μια σημαντική περίοδο στη σεζόν, αυτό που διαπιστώνει κάποιος στην παφιακή ομάδα είναι πως σιγά-σιγά, οι νέοι που ήλθαν στην ομάδα ανεβάζουν την απόδοσή τους. Τρανό παράδειγμα ο Κέβιν Λαφράνς, ο οποίος έφυγε από την ΑΕΛ για να κάνει καριέρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως βρέθηκε στην Πάφος FC. Ήταν λογικό να αιφνιδιαστεί και μαζί να επηρεαστεί ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή. Χρειάστηκε κάποιο χρόνο προσαρμογής, όμως βρήκε την αυτοπεποίθησή του και δείχνει πως θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα ως δανεικός.

Σημείωσε το νικητήριο γκολ με την Ομόνοια και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλα, κάτι που έκανε και στο διάστημα της θητείας του στην ΑΕΛ. Η Πάφος FC πήρε το ρίσκο, έκανε μεγάλες μετεγγραφές και υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουν και άλλες νίκες. Ο αγώνας στη Λευκωσία με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός, ενώ η διακοπή επιτρέπει στους τραυματίες να επανέλθουν για να αυξηθούν οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ