aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈμειναν οι τελευταίες… πινελιές

Έμειναν οι τελευταίες… πινελιές

Την ώρα που η Πάφος FC συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του δυνατού φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο το Σάββατο, ο προπονητής των νεοφώτιστων Λούκα Έλσνερ ψάχνει για ποδοσφαιριστές προκειμένου να ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Ο Σλοβένος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός μεσοεπιθετικού με οργανωτικά χαρακτηριστικά, ενός εξτρέμ, καθώς επίσης και ενός φορ. Για το δεξί άκρο της άμυνας ψηλά στη λίστα των γαλάζιων βρίσκεται ο 27χρονος Ιβοριανός Μαμαντού Μπακαγιόκο, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση, ενώ  για την κορυφή της επίθεσης, η περίπτωση του 26χρονου Άγγλου επιθετικού Τζέι Εμμάνουελ Τόμας δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί.

Απ’ εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ανδρέα Σταύρου δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ο παίκτης προπονείται εδώ και εβδομάδες στην Πάφος FC, όμως για διάφορους λόγους δεν έβαλε ακόμη την υπογραφή του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν η καθυστέρηση που παρατηρείται οφείλεται κυρίως σε οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ