aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈκπληξη στον άσο και φιλικό με αγγλική ομάδα

Έκπληξη στον άσο και φιλικό με αγγλική ομάδα

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Από τη Λετονία, όπου προετοιμάζεται η Πάφος, μίλησε στον Active, και στην εκπομπή τα «Λέμε Όλα», ο πρόεδρος της ομάδας Χρίστος Γλυκής, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκονται πολύ κοντά σε μεγάλο όνομα, όσον αφορά τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, όπως και το ότι γίνονται προσπάθειες για να διευθετηθεί φιλικό με Αγγλική ομάδα, στην Κύπρο.

«Είμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας στη Λετονία, είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι και δουλεύουμε για να στελεχώσουμε την ομάδα μας όπως οραματιζόμαστε».

Η διοίκηση αυτή την ώρα βλέπει τις προσδοκίες της να επαληθεύονται και με τον προπονητή και τους παίκτες;

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το προπονητικό τιμ και προσθέτοντας και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές νομίζω ότι θα ολοκληρώσουμε στο έπακρο όλες μας τις προσδοκίες».

Ανακοινώσατε σήμερα τους Φιλιμόνοφ και Ίβασιτς, να περιμένουμε και άλλες ανακοινώσεις σύντομα;

«Είμαστε συνεχώς σε αυτή τη διαδικασία. Οι παίκτες είναι εδώ και ο ένας μετά τον άλλο θα ανακοινώνονται. Ο Ίβασιτς είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας, πιστεύουμε σε αυτόν και θα είναι ο δεύτερος μας τερματοφύλακας, επιφυλασσόμαστε για το ποιος θα είναι ο πρώτος, θα είναι έκπληξη. Μετά θα προστεθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές».

Δηλαδή θα είναι μεγάλο όνομα ο πρώτος τερματοφύλακας;

«Ναι βλέπουμε ένα μεγάλο όνομα στο οποίο είμαστε πάρα πολύ κοντά. Θέλουμε ο άσσος να είναι κάτι ξεχωριστό για την ομάδα μας και πάνω του θα κτίσουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Είστε κοντά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις;

«Δουλεύουμε νυχθημερόν και όταν θα φύγω από εδώ θέλουμε το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο κατά 80-90%».

Όσον αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας ο κύριος Γλυκής ανέφερε:

«Στις 17 του μήνα θα πάμε στη Σλοβενία  για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα γίνουν τρία φιλικά. Στις 28 θα είναι η επιστροφή μας στην Κύπρο για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, όταν το ρόστερ θα είναι ολοκληρωμένο και θα το πραγματοποιήσουμε στην Κακοπετριά».

Ο κόσμος πάντως αδημονεί να δει την ομάδα.

«Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα σε κάποια φιλικά. Προσπαθούμε να φέρουμε στην Κύπρο μια μεγάλη ομάδα για φιλικό παιχνίδι και για να το συνδυάσουμε με την παρουσίαση της ομάδας μας».

Θα είναι με Ρωσική ομάδα το φιλικό;

«Όχι, το φιλικό θα είναι με Αγγλική ομάδα και προσπαθούμε να το διευθετήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ