aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈκανε «σεφτέ» η Πάφος FC, αποδεκατισμένη αλλά άξια η Νέα Σαλαμίνα (video)

Έκανε «σεφτέ» η Πάφος FC, αποδεκατισμένη αλλά άξια η Νέα Σαλαμίνα (video)

Με την ψυχή στο στόμα, η Πάφος πήρε την πρώτη της νίκη. Η παφιακή ομάδα επικράτησε 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με «χρυσό» σκόρερ τον Ανγούλο στο 71’. Οι ερυθρόλευκοι παρά το γεγονός πως παρατάχθηκαν χωρίς πολλούς και βασικούς παίκτες, οι οποίοι προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, ήταν ανταγωνιστικοί και μπορούσαν για το βαθμολογικό όφελος.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό καθώς ήταν πολύ αργός ο ρυθμός και γι’ αυτό σημειώθηκε μόλις μια ευκαιρία. Στο 32’ ο Βαλακάρι λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Ονησιφόρου που απέκρουσε ενστικτωδώς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αμμοχώστου πίεσε, κατέγραψε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Αντρέου και τον Ντανίλο στο 64’ και 67’ αντίστοιχα, ωστόσο την πρώτη απέκρουσε δύσκολα ο Ρούντκο, ενώ η κεφαλιά του δεύτερου κατέληξε μόλις έξω. Η Πάφος κατάφερε στο 71’ να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Ανγούλο, και μέχρι το φινάλε διαφύλαξε άριστα το υπέρ της αποτέλεσμα. Κρατά την καλή εμφάνιση η Νέα Σαλαμίνα και την παρουσία των μικρών της ταλέντων.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Κάμερον Τόσακ): Ρούτκο, Αουρέλιο (88′ Έβανς), Άραγιουρι, Σάιθ, Αντωνίου, Χάτσινσον, Φυλακτού, Ανγούλο, Βαλακάρι (65′ Φουρ), Βα, Μπεριγκό (75′ Τόρες).

Νέα Σαλαμίνα (Νίκος Νικολάου): Ονησιφόρου, Χρίστου, Χατζηαντώνης (86′ Παπουής), Καλογήρου, Λοράν, Ανδρέου, Βινίσιους, Κονφέ, Αντιόλο, Βαρέλα, Ντανίλο ντε Ολιβέιρα.

Γήπεδο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Σκόρερ: 71′ Ανγούλο / –

Κίτρινες: Βα, Άραγιουρι, Χάτσινσον / Βινίσιους, Κονφέ

Αποβολές:

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ Βοηθός: Μιχάλης  Μαρίνου.

Β’ Βοηθός: Κυριάκος  Σωκράτους.

4ος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ