aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈκανε καλό το… διάλειμμα

Έκανε καλό το… διάλειμμα

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχθηκε ευεργετική για την Πάφος FC, τουλάχιστον όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα. Αν υπήρχε αγωνιστική δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο, αρκετοί παίκτες δεν θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους για βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην ΑΕΛ. Η επιπλέον μια εβδομάδα, έδωσε χρόνο στους Τσιλούγια, Γκουλόν και Ζαχαρίου να δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς για να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Τσίρειο.

Περί τα μέσα της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι Μπρουλς (τραυματίας) και Όριτς (τιμωρημένος με κάρτες). Αμφίβολος είναι ο Δημοσθένους, ο οποίος σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί. Η διακοπή έδωσε επίσης την ευκαιρία στους γαλάζιους να δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια (Καρμιώτισσα και Απόλλων), στα οποία αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ