aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκαναν αντιπρόταση στον Ρώσο επιχειρηματία!

Έκαναν αντιπρόταση στον Ρώσο επιχειρηματία!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολύ σημαντική είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την Πάφος FC, σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που γίνεται για επίτευξη συμφωνίας με τον Ρώσο επιχειρηματία Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά του σωματείου.

Η διοικούσα επιτροπή των γαλάζιων παρέλαβε την τελική πρόταση του Ρώσου επιχειρηματία και αφού την επεξεργάστηκε με τους νομικούς του σωματείου, κατέθεσε την αντιπρότασή της σε χθεσινή συνάντηση που είχε μαζί του. Σε κάποια σημεία της σύμβασης υπάρχουν διαφωνίες, οι οποίες εκφράζεται η αισιοδοξία από πλευράς διοίκησης του Χριστάκη Κάιζερ ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στη σύναψη συνεργασίας.

Εάν και εφόσον ο Σεργκέι Λομάκιν πει «ΟΚ» στις τελευταίες τροποποιήσεις που έγιναν στο συμβόλαιο, τότε θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση πριν από τη γιορτή του Πάσχα, κατά τη διάρκεια της οποίας τα υπόλοιπα μέλη της Πάφος FC θα επικυρώσουν τη συμφωνία, που σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι για 10+10 χρόνια!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Σεργκέι Λομάκιν επιθυμεί παράλληλα την εν λευκώ διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη 5ετία, ενώ η συμφωνία θα προνοεί τη δημιουργία εταιρείας στην οποία θα είναι μεγαλομέτοχος. Αυτό θα σημαίνει αυτόματα και την άμεση κάλυψη των μέχρι τώρα οικονομικών οφειλών του σωματείου σε παίκτες, προπονητές και άλλους. Επίσης, στόχος του Ρώσου επιχειρηματία είναι να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, να αναβαθμίσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και να δοθεί έμφαση στην ακαδημία της Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ