aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕίναι ανεβασμένη και πάει για το «διπλό» η Πάφος F.C.

Είναι ανεβασμένη και πάει για το «διπλό» η Πάφος F.C.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα είναι ρευστά αναφορικά με τη μάχη της παραμονής και η Πάφος FC θα κυνηγήσει το διπλό σήμερα με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο, για να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι 24 βαθμοί είναι λίγοι και για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες χρειάζεται να κερδίσει βαθμούς σήμερα, αλλά και την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η παφιακή ομάδα με τον Στίβεν Πρέσλι παρουσιάζεται με καλύτερη διάθεση και οι ποδοσφαιριστές έχουν βρει ξανά τα πατήματά τους και δείχνουν πως έχουν αρκετά καλά στοιχεία. Με τον Σκωτσέζο τεχνικό στον πάγκο γνώρισε δύο στενές ήττες από την Ανόρθωση (0-1) και τον ΑΠΟΕΛ (2-3), ενώ πέτυχε και την ευρεία νίκη στο Τσίρειο επί του Άρη (6-0).  Η αλλαγή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας έφερα άλλον αέρα στην ομάδα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα. Κόντρα στη Δόξα θα έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, όμως υπάρχει ισχυρό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν, πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Εκτός πλάνου λόγω καρτών είναι ο Φυλακτού, ενώ τραυματίες είναι οι Χόριτς και Ντομίνκεθ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρέσλι θα παρατάξει στην αρχή του αγώνα τον Κόπριβετς  κάτω από τα δοκάρια, τους Κομπανί και Γιάνζα στα άκρα της άμυνας και τους Ταραβέλ και Γκουλόν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Πογιέτ, Μπρουλς, Μοστέφα και Ρόγκουλιτς , ενώ στην επίθεση θα είναι ο Σικόρσκι με τον Μπεριγκόντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ