aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Είμαστε η μόνη ομάδα που πήρε 4 πόντους από τον AΠΟΕΛ...»

«Είμαστε η μόνη ομάδα που πήρε 4 πόντους από τον AΠΟΕΛ…»

Συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της Πάφου FC παραχώρησε ο συνιδιοκτήτης της Total Sports Investments, κ. Ρομάν Ντούποβ, ο οποίος μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί ολόκληρη αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο συνιδιοκτήτης της Total Sports Investments, κ. Ρομάν Ντούποβ, δίνει για άλλη μία χρονιά μία αποκλειστική συνέντευξη για την Πάφο και τα μελλοντικά σχέδια.

Η πλήρης συνέντευξη θα αναρτηθεί αύριο. Δείτε τα κυριότερα σημεία:

– Είμαστε η μόνη ομάδα που πήρε 4 πόντους από τον AΠΟΕΛ και κάθε χρόνο η ομάδα θα βελτιώνεται.

– Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο ακούγεται για την Κύπρο. Ποτέ δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια παρασκηνίων και μυστικές συναντήσεις. Kανείς δεν μπορεί να πάρει το πνεύμα, τον χαρακτήρα μας, τη θέλησή και την τιμή μας.

–  Μέχρι όμως να νιώσουμε ότι η χώρα και η Κυπριακή ποδοσφαιρική κοινότητα θέλουν πραγματικά αυτό και οι αξιωματούχοι να υποστηρίξουν και να εγγυηθούν το δίκαιο παιχνίδι στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα αναστείλουμε σημαντικές επενδύσεις που σχεδιάζουμε για την αθλητική υποδομή

–  Το προπονητικό προσωπικό είναι πιο ισχυρό από ποτέ άλλοτε.

–  Συμφωνήσαμε με 3 διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

–  Πιστεύουμε στους παίκτες μας και τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

–  Προσφέραμε επίσης νέα συμβόλαια σε κορυφαίους παίκτες τους οποίους τα συμβόλαια λήγουν και οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους. Και όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η ΠΑΦΟΣ είναι μια ομάδα που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ νεαρούς παίκτες.

–  Οι νίκες και τα αποτελέσματα θα έρθουν, και κανένας, καμία μυστική συμφωνία και κανένα περίεργο παιχνίδι δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ