aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Είμαι και εγώ Αμμoχωστιανός, δεν το γνώριζα και απολογούμαι»

«Είμαι και εγώ Αμμoχωστιανός, δεν το γνώριζα και απολογούμαι»

Ηχογραφημένες δηλώσεις του προέδρου της Πάφος FC, Χρίστου Γλυκύ, «έπαιξαν» στον Active (107.4 & 102.5), λόγω υποχρεώσεων του τελευταίου στο εξωτερικό.

Για το θέμα με το βίντεο που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τη Νέα Σαλαμίνα, ο κ. Γλυκύς απάντησε: «Εξ όσων γνωρίζετε απουσιάζω στο εξωτερικό και το βίντεο δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Με ενημέρωσαν και γνωρίζω, αλλά δεν το είδα. Σκοπός δεν ήταν να εκθέσουμε και να προσβάλουμε οποιονδήποτε. Ήταν καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους όπως μου είπαν τα παιδιά που χειρίζονται τα media του συλλόγου και κάτι που συνηθίζουμε πριν από τους αγώνες. Θα το δω και αν όντως είναι προσβλητικό θα απολογηθούμε και θα το αποσύρουμε (σ.σ. κάτι που έγινε πράξη). Απολογούμαι που δεν γνωρίζω περισσότερα. Κατάγομαι και εγώ από την Αμμόχωστο. Κανένας λόγος δεν υπήρξε για προσβολή οποιονδήποτε στοιχείων για τη Νέα Σαλαμίνα και τον πόθο της επιστροφής στην Αμμόχωστο. Και εγώ θέλω να επιστρέψω στην πόλη μου και απολογούμαι. Δεν θέλουμε να έχουμε αντεγκλήσεις με σωματεία, πόσω μάλλον με την Νέα Σαλαμίνα που είναι προσφυγική και μέσω του εμβλήματός της κρατά αναμμένη τη φλόγα του πόθου της επιστροφής στην Αμμόχωστο».

Για το ματς με την Νέα Σαλαμίνα είπε: «Το βλέπουμε σαν έναν αγώνα για να αυξήσουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή, όπως επιδιώκουμε κάθε αγωνιστική. Είναι ένας αγώνας στην έδρα μας και είναι στο πλάνο των νικών μας εκ προοιμίου. Δεν πρέπει να το δούμε αφ υψηλού το ματς και με επιπολαιότητα επειδή είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε νίκη για να έχει σημασία η επιτυχία επί της ΑΕΛ. Υπάρχει μια ενεργοποίηση μεγάλη από τον κόσμο και πρέπει μπροστά στο κοινό μας να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει παράδειγμα και στο πρόσφατο παρελθόν που χάσαμε την παραμονή μας στην τελευταία αγωνιστική και υπήρχαν 6.000-7.000 χιλιάδες φίλοι της ομάδας στην κερκίδα. Πρέπει να κρατηθεί αυτή η προσπάθεια σε υψηλό επίπεδο για να έρχεται ο κόσμος και να χειροκροτεί τους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ