aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕίδε αυτά που ήθελε ο Έλσνερ

Είδε αυτά που ήθελε ο Έλσνερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC έχουν γίνει βήματα προόδου τους τελευταίους μήνες και η πολύ καλή πορεία είναι αποτέλεσμα μεθοδικών κινήσεων. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ δεν άλλαξε κάτι από τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας, καθώς γνωρίζουν πως έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν μέχρι να φθάσουν εκεί που θέλουν.

Το παλεύουν όμως και τουλάχιστον εκεί που μπορούν θα τα δίνουν όλα για το βαθμολογικό κέρδος. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό που ακολουθεί με τη Δόξα, σε δέκα περίπου μέρες. Η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κατωκοπιάς στο «Στέλιος Κυριακίδης» και είναι μια ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες.

Εν τω μεταξύ, η Πάφος FC άρεσε και στο προχθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ. H ομάδα του Λούκας Έλσνερ ενισχύθηκε και με ποδοσφαιριστές της Ρίγα, όμως αυτά που ήθελε να δει ο τεχνικός των «γαλάζιων» τα είδε και μάλιστα τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. O ιδιοκτήτης της Πάφος FC Σεργκέι Λομάκιν διατηρεί μετοχές και στη ομάδα της Ρίγα και δεν αποκλείεται ένας ή δύο παίκτες να αποκτηθούν στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε πως το πρωτάθλημα στη Λετονία τελείωσε τις προηγούμενες μέρες και η Ρίγα εξασφάλισε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης. Το επόμενο παιχνίδι της Πάφος FC στα πλαίσια του Korantina Homes Cup θα διεξαχθεί αύριο στην Πέγεια με αντίπαλο την UFA FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ