aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈφερε παίκτη με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ για δοκιμαστικά!

Έφερε παίκτη με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ για δοκιμαστικά!

Τον 32χρονο διεθνή Ουαλό ανασταλτικό μέσο Τζο Λέντλι (αριστερά στη φωτό με τον Γκάρεθ Μπέιλ) έφερε στην Κύπρο για δοκιμαστικά η Πάφος FC. Ο Λέντλι άρχισε σήμερα προπονήσεις με την παφιακή ομάδα κι αν ικανοποιήσει τον Ζέλικο Κόπιτς θα αποκτηθεί.

Πρόκειται για παίκτη έμπειρο με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ με την Κρίσταλ Πάλας για μία τετραετία (2013-17), ενώ κατά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ντέρμπι Κάουντι (30 συμμετοχές / δύο γκολ). Τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 25 Αυγούστου του 2018 και όπως καταλαβαίνεται ο Λέντλι για ένα σχεδόν χρόνο είναι άπραγος ποδοσφαιρικά κι αυτός είναι ο λόγος που θα αξιολογηθεί σε βάθος η κατάστασή του από τον Κόπιτς.

Ο έμπειρος Ουαλός, αγωνίστηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία στην Κάρντιφ (2005-10) και στην Σέλτικ (2009-14), ενώ υπήρξε συμπαίκτης με τον Πάντσεον το μεγάλο αστέρι της Πάφου, στην Κρίσταλ Πάλας. Με την Εθνική Ουαλίας ο Λέντλι κατέγραψε 77 συμμετοχές και ήταν βασικός στην πορεία της Ουαλίας στο Euro 2016 της Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ