aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Έδωσε 1.500.000 για Σάλες η Πάφος FC»

«Έδωσε 1.500.000 για Σάλες η Πάφος FC»

Δημιούργημα της φαντασίας ή πραγματικότητα; Η Πάφος FC, σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας, ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 1.500.000 δολάρια (περίπου 1.250.000 ευρώ) για να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Αρτούρ Σάλες.

Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό της Βάσκο ντα Γκάμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιστορική ομάδα της Βραζιλίας είχε προτάσεις και από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως προτίμησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σάλες μέχρι το 2025.

Μάλιστα, σημειώνεται πως τα επόμενα χρόνια η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Πάντως, δεν ξύπνησαν μια μέρα στη Βραζιλία και επέλεξαν να μπλέξουν σε μετεγγραφικά σενάρια την Πάφος FC, επομένως μάλλον ισχύει το ρητό που λέει πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Αν αληθεύουν τα ποσά που γράφτηκαν στη χώρα της σάμπας γνωρίζουν μόνοι οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ