aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈδειξε πως έχει επιλογές η Πάφος FC

Έδειξε πως έχει επιλογές η Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί του Εθνικού με 0-3 το περασμένο Σάββατο έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία της Πάφος FC στα ύψη. Οι τρεις βαθμοί, αλλά περισσότερο και η εμφάνιση, ήταν εξαιρετική. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν συνεπείς, δείχνοντας ότι μπορούν για περισσότερα. Μάλιστα με την επάνοδο και των ποδοσφαιριστών που είναι εκτός δράσης, των Ανγκούλο, Νέμετς και Μπεριγκό, όλα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Με όσα έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο, όμως, στο Δασάκι, η παφιακή ομάδα έχει ικανοποιητικό έμψυχο δυναμικό για να υλοποιήσει τους στόχους της. Ήδη, στην Πάφο στάζουν μέλι για τον 20χρονο Όλι Βαλακάρι. Απίθανος εκτελεστής, έδειξε πως έχει να δώσει πολλά στη νέα ομάδα του.

Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ έχει 17 βαθμούς, όμως μπροστά της έχει το ματς με την ΑΕΛ και ο στόχος είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να πάρουν άλλη μία νίκη. Τα πέντε ματς που ακολουθούν είναι τροχιοδεικτικά και θα αποδείξουν πολλά, κυρίως αν μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι σε θέση να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Το σίγουρο, είναι πως το κλίμα είναι θετικό και όλοι κοιτάζουν μπροστά ελπίζοντας, πως θα έλθουν και άλλες σπουδαίες εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ