aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈδειξε πως δεν αστειεύεται η Πάφος

Έδειξε πως δεν αστειεύεται η Πάφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τη δεύτερη συνεχόμενή της νίκη η Πάφος FC έφτασε στους 28 βαθμούς και μπορεί να αισθάνεται πως με ανάλογες εμφανίσεις, όπως την προχθεσινή κόντρα στον Ερμή αλλά και αυτή που προηγήθηκε με την Ένωση, έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί πως θα υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ήταν απόλυτα συνεπής στο ραντεβού με την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Έδειξε πως πλέον δεν αστειεύεται και είναι αποφασισμένη να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στα «σαλόνια». Η συνέπεια και η πίστη της ομάδας φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ερμή. Παίζοντας απλά και μυαλωμένα κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς οι «γαλάζιοι» και να μην επιτρέψουν καμιά αντίδραση από τον αντίπαλό τους. Η ομάδα της Πάφου έχει άλλο ένα δύσκολο και ίσως καθοριστικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με την Αλκή στη Λάρνακα, όπου και πάλι ο στόχος θα είναι το «διπλό», που θα σημαίνει πολλά για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ