aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈδειξε και αδυναμίες, χρειάζεται προσθήκες

Έδειξε και αδυναμίες, χρειάζεται προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτό που διαπιστώθηκε μέσα από τον αγώνα της πρεμιέρας, είναι πως η Πάφος FC διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Υπάρχει ποιότητα και ίσως λόγω αυτής να μπόρεσε να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Η νίκη έγινε δεκτή με ικανοποίηση, ωστόσο από την επόμενη της αναμέτρησης, οι τόνοι έχουν χαμηλώσει, αναγνωρίζοντας όλοι πως έχουν μεγάλο και δύσβατο δρόμο να διανύσουν μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους.

Η παφιακή ομάδα έχει δυνατά στοιχεία, όπως οι πολύ καλοί επιθετικοί της, όμως έχει και κάποια αδύνατα σημεία, τα οποία χρειάζονται βελτίωση. Σφαιρικά βλέποντας κάποιος τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής, θα έχει διαπιστώσει πως στην άμυνα παρατηρούνται αδυναμίες και όπως παραδέχθηκε ο προπονητής των «γαλάζιων» Ζέλικο Κόπιτς είναι απαραίτητες 1-2 προσθήκες. Οι Ρώσοι επενδυτές σε συνεννόηση πάντα με τον Κροάτη τεχνικό είναι σε επαφές με έμπειρους αμυντικούς και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν ανακοινώσεις.

Το πιο πιθανό πάντως είναι πως η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ, στους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη Παρασκευή. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χωρίς να είναι εντελώς έτοιμοι, συνεπώς κάθε μέρα που περνά θα είναι προς όφελος των ιδίων καθώς και της ομάδας. Η πρώτη νίκη μετέδωσε και στον κόσμο την πεποίθηση πως φέτος η Πάφος FC μπορεί για πολύ μεγαλύτερα επιτεύγματα. Συνεπώς, στο «Στέλιος Κυριακίδης» αναμένεται και μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ