aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Έχουμε μικρό ρόστερ αλλά...»

«Έχουμε μικρό ρόστερ αλλά…»

Δηλώσεις μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ερμή (2-1) στο «Στέλιος Κυριακίδης», έκανε ο Ζέλικο Κόπιτς. Ο προπονητής της Πάφου, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας ότι η ομάδα του πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Αναλυτικά: «Στην προετοιμασίας μας για τον αγώνα αναλύσαμε τα οκτώ τελευταία ματς του Ερμή. Μπορεί να άλλαξε τρεις προπονητές αλλά αυτό που προσέξαμε είναι ότι είχε ευκαιρίες για να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Η δική μας προετοιμασία δεν ήταν για να παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να βρούμε τρόπο πνευματικά και τακτικά να πάρουμε τη νίκη. Μετά το 2ο γκολ βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όμως ο Ερμής με πολύ καλή προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει το γκολ. Στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους ποδοσφαιριστές μου, είναι η 4η διαδοχική μας νίκη μια στο κύπελλο και τρεις στο πρωτάθλημα. Έχουμε μικρό ρόστερ αλλά οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούν πάρα πολύ. Εύχομαι τα καλύτερα στον προπονητή του Ερμή και στην ομάδα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ