aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈχει επιλογές… κάνει παιχνίδι

Έχει επιλογές… κάνει παιχνίδι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρα από τον Γιάνζα, ο Λούκας Έλσνερ έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δόξα. Ο Σλοβένος προπονητής της Πάφου θα αποφασίσει μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης με ποιους ποδοσφαιριστές θα αρχίσει τον αγώνα η ομάδα του.

Υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη στην ομάδα της Πάφου, πως θα καταφέρει να φέρει σε πέρας την εντός έδρας αποστολή της. Είναι τεράστιας σημασίας το παιχνίδι και με νίκη θα ανέλθει στους 19 βαθμούς, κάτι που δεν μπορούσε κανένας να φανταστεί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι σωστές, όπως αποδεικνύεται, προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι έδωσαν την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Η Πάφος FC θα στηρίξει την προσπάθεια της στην καλή αμυντική λειτουργία, όπου δεσπόζει η φυσιογνωμία των Γκουλόν και Ντομίνκεζ. Η εμπειρία του Κόπριβετς έχει προσθέσει ασφάλεια στην ομάδα, όμως και μεσοεπιθετικά το συγκρότημα του Λούκας Έλσνερ έχει δείξει πολλά χαρίσματα. Ο Μπρουλς αποδείχθηκε σπουδαία κίνηση και πάνω του μπορεί να στηριχθεί όλη η ομάδα.

Ως γηπεδούχος, η Πάφος FC έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο αυριανό ματς, όμως η Δόξα είναι μια πολύ καλή αντίπαλος και το ματς κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Ο Σλοβένος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες σε θέματα τακτικής, ειδικά στον τρόπο με τον οποίο θα περιορίσει τη δράση κάποιων πολύ καλών μονάδων που έχει η αντίπαλός τους, ειδικά όταν αυτή επιτίθεται από τα άκρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ