Έχει απουσίες, πάει όμως για το διπλό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει και από τη δική του πλευρά σημαντικές απουσίες, που πιθανό να επηρεάσουν τη συνοχή της ομάδας του, όμως αναμένεται πως θα βρει τη συνταγή για να κτυπήσει την ΑΕΛ και να κάνει το διπλό στο Τσίρειο, που θα είναι και ο στόχος της Πάφος FC. Οι Βαλεριάνος, Πανό, Νέμετς, Τόρες και Αραγιούρι, που θα είναι εκτός πλάνων θεωρούνται  βασικές μονάδες, όμως υπάρχουν άλλες επιλογές, οι οποίες θα δοκιμαστούν σήμερα για να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό.

Θα επιστρέψει ωστόσο ο Φιλιώτης, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ίσως δούμε και τον Αντωνίου να ξεκινά από την αρχή. Ο Καμπράλ με τον Λουλίνια θα είναι στις επιλογές του προπονητή τους, ενώ από την απόδοση των μέσων των Πάντσεον, Βα, Γουίλιαμς και Μπεσάρα θα κριθούν πολλά. Θα επωμισθούν όλη τη δράση για να φτάσει η ομάδα τους στο γκολ, που θα της επιτρέψει να έχει απαιτήσεις για νίκη μέσα στο Τσίρειο. Η παφιακή ομάδα, αγνοεί τη νίκη, μετά τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό και όλοι αναγνωρίζουν ότι από κάπου πρέπει να γίνει μια νέα αρχή.

Το ματς είναι δύσκολο, όμως επικρατεί αισιοδοξία, πως με συγκέντρωση, πάθος και σωστή τακτική θα μπορέσουν να φτάσουν στην τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος είναι να μη δεχθούν γκολ και από εκεί και πέρα να επιτεθούν από όλες τις πλευρές για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ