aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕάν αμυνθεί αποτελεσματικά…

Εάν αμυνθεί αποτελεσματικά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια, για την Πάφος FC, με τους  ποδοσφαιριστές να έχουν άλλη μία τεράστια πρόκληση απέναντί τους. Υπάρχουν πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη εξάδα, όμως αν δεν καταφέρουν να υλοποιήσουν τον εν λόγω στόχο, θα μαζέψουν βαθμούς που θα τους καταστήσουν πιο άνετους στα πλέι οφ.

Παραμένουν οι αμφιβολίες για τον Βαλεριάνο, ο οποίος συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των μόνιμα τραυματιών, είναι στη διάθεση του Κάμερον Τόσακ. Ο προπονητής κρίνει πως το κλειδί για τη νίκη θα αποτελέσει η διασφάλιση του μηδέν για την εστία του Ρούντκο. Οι Βαλακάρι, Φόλπρεχτ και Μπεσάρα καλούνται να δώσουν ρυθμό στο σύνολο, φτάνοντας πιο εύκολα την μπάλα στους επιθετικούς.

Ο Μπεριγκόν με τον Βα ή τον Νέμετς θα ηγηθούν της επίθεσης. Ο τελευταίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε αρκετό διάστημα μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Πήρε χρόνο συμμετοχής μάλιστα με την Ένωση. Το παιχνίδι, μετά και τις τελευταίες επιτυχίες της Πάφος FC, αναμένεται να προσελκύσει αρκετές εκατοντάδες φίλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ