aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔύο σερί φιλικά για μοντάρισμα και συμπεράσματα

Δύο σερί φιλικά για μοντάρισμα και συμπεράσματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χρήσιμα συμπεράσματα θα εξαχθούν αύριο και μεθαύριο στα δύο φιλικά που θα δώσει η Πάφος FC με αντιπάλους τον Ακρίτα Χλώρακας και την Ένωση στο Στέλιος «Κυριακίδης». Ο Στίβεν Πρέσλι έχει τώρα περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του και θα αρχίσει να καταλήγει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την εβδομάδα που πέρασε έγιναν ουσιαστικές προσθήκες και στις τρεις γραμμές, με αυτές των Γιαννούλη και Καρώ να ξεχωρίζουν. Μπορεί να πει κάποιος πως έχει συμπληρωθεί στην άμυνα η παφιακή ομάδα και αν υπάρχουν θέσεις κάτι που χρειάζεται να αυξηθούν οι επιλογές, αυτές έχουν να κάνουν με τη μεσαία και επιθετική γραμμή.

Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και στο προχθεσινό φιλικό, που έδωσε στο αθλητικό κέντρο με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες επικράτησαν με 4-1 με τον Φόλμπρεχτ να πετυχαίνει το γκολ της Πάφος FC.  Εν τω μεταξύ, μέσα από ανάρτησή της η Πάφος FC καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην πρώτη επίσημη προπόνηση-παρουσίαση της ομάδας και των αγωνιστικών κλιμακίων της Ακαδημίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η ανάρτηση: «Η Πάφος FC σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη προπόνηση – παρουσίαση της ομάδας μας και των Αγωνιστικών κλιμακίων της Ακαδημίας μας και τον καθιερωμένο Αγιασμό την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο προπονητικό κέντρο της Παφος FC “Νάσος Κωνσταντίνου”. Σας περιμένουμε όλους, εκεί να δώσουμε δυναμικό “παρών”, στέλνοντας το μήνυμα για μια νέα επιτυχημένη πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ