aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔύο φορ και γρήγορα

Δύο φορ και γρήγορα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενίσχυση στην επίθεση εδώ και τώρα! Αυτό τονίζουν οι παράγοντες της Πάφου, καθώς το πρόβλημα εντοπίστηκε προ πολλού, ενώ στον αγώνα με τον Εθνικό, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του Λούκας Έλσνερ, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θα γίνουν τέσσερις μετεγγραφές και οι δύο θα είναι στην επιθετική γραμμή.

Όπως φάνηκε απέναντι σε κλειστές άμυνες, η νεοφώτιστη δεν μπορεί να βρει τρόπο να φτάσει στο γκολ. Οι γαλάζιοι ευελπιστούν ότι με τους τους παίκτες που έχουν υπόψη τους ο Σλοβένος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, Λοράν Ντεσό (φωτό), η ομάδα θα βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Για μας θα είναι ουσιώδες να κάνουμε ποιοτικές μετεγγραφές. Εκεί στοχεύουμε και ήδη εντός των ημερών θα ειδοποιήσουμε και τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Φάνηκε ότι απέναντι σε κλειστές άμυνες, δεν έχουμε το γκολ», δήλωσε στην «Goal News» ο εκπρόσωπος Tύπου Πολύβιος Παρλιούρας. Στην ομάδα της Πάφος FC σκέφτονται τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα στο κύπελλο με τον Διγενή Ορόκλινης, στον οποίο καλούνται να είναι σοβαροί για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Αμμόχωστος» με την Αλκή Ορόκλινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ