aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔύο αμφίβολοι ενόψει Απόλλωνα

Δύο αμφίβολοι ενόψει Απόλλωνα

Τον εξ αναβολής αγώνα της για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλείται να δώσει η Πάφος FC απέναντι στον Απόλλωνα την Τετάρτη (10/1/2018) στις 19:00 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (Παφιακό). Η παφιακή ομάδα διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική στην 8η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ προέρχεται από την ήττα με σκορ 0-2 στο ΓΣΖ απέναντι στον Ερμή Αραδίππου.

Δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι, οι Παναγιώτης Ζαχαρίου και Πάμπος Δημοσθένους λόγω τραυματισμού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Λούκα Έλσνερ, σημειώνοντας πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές είχαν εγγραφεί έως την κανονική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού βρίσκεται στην 4η βαθμολογική θέση με 36 βαθμούς και 3 αγώνες λιγότερους και έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 44 γκολ και μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με 10 γκολ παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο Απόλλωνας ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με την με σκορ 0-0 στο “Αμμόχωστος Επιστροφή” απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα», σημειώνεται στη σελίδα της Πάφου, όσον αφορά στον Απόλλωνα.

Για την προϊστορία αναφέρεται: «Ο Απόλλωνας Λεμεσού υπερτερεί στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού η Πάφος FC έχει 7 νίκες, 12 ήττες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αυτή της 14ης αγωνιστικής όταν η ομάδα μας γνώρισε τη βαριά ήττα με σκορ 0-6».

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια:

«Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.30. Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση τους την δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα την ανατολική. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Premium και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Standard και Women, θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά. Παρακαλούμε τους φίλαθλους της Πάφος FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών ασφαλείας του σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ