aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔοκιμαστικά παικτών και νέα αποκτήματα στην Πάφο

Δοκιμαστικά παικτών και νέα αποκτήματα στην Πάφο

Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των εορτών των Χριστουγέννων και η Πάφος FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας για την 17η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Πέμπτη 21/12/2017 στις 19:00 στο ΓΣΠ. Η Πάφος βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ήττα (1-2) στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Πάφος FC, αυτή του Λούκας Ντομίνγκες λόγω καρτών και Ερόλντ Γκουλόν και Παναγιώτη Ζαχαρίου λόγω τραυματισμού. Για τον αγώνα αυτό δεν υπολογίζεται επίσης ο Γεράσιμος Φυλακτού λόγω της συμφωνίας με την Ομόνοια, καθώς ο παίκτης είναι δανεικός στην Πάφο από την ομάδα της Λευκωσίας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Λούκα Έλσνερ.

Ακολούθως, μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα. Στις 26 Δεκεμβρίου οι παίκτες μας θα επανέλθουν στις προπονήσεις ενώ στις 28 Δεκεμβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 28/12/2017 στις 11.00 το πρωί στο Κοινοτικό Στάδιο Πολεμιδιών. Στο φιλικό αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνουν κάποια δοκιμαστικά παικτών και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο αντίπαλος: Η Ομόνοια Λευκωσίας βρίσκεται στην 8η βαθμολογική θέση με επίσης 20 βαθμούς . Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι με σκορ 2-2. Να σημειώσουμε επίσης την πρόσφατη πρόσληψη του 42χρονου Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ηγείται του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας.

Προϊστορία: Η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας υπερτερεί με μεγάλη διαφορά στις αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Πάφου, αφού η παφιακή ομάδα απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας μετράει 17 ήττες και 6 ισοπαλίες. Μόλις δύο νίκες έχει, η τελευταία στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2015-16 η ομάδα της Πάφου γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 6-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ