aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔιπλό μετεγγραφικό «κτύπημα με Βαρέλα» και Ιάπωνα με θητεία στην Τότεναμ!

Διπλό μετεγγραφικό «κτύπημα με Βαρέλα» και Ιάπωνα με θητεία στην Τότεναμ!

Λίγο πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου η Πάφος FC προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, την ίδια ώρα που τα νέα είναι άσχημα για τους Μπεριγκόν-Ιμπραχίμ, η Πάφος FC. Πρόκειται για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Χοακίν Βαρέλα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Φίνιξ.

Έχει ύψος 1.88μ. και μπορεί να δώσει λύσεις και ως αριστερός μπακ. Στην τελευταία του ομάδα κατέγραψε 11 συμμετοχές, ενώ προηγουμένως θήτευσε στη Βίγια Εσπανιόλα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε 18 παιχνίδια. Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης.

Η Πάφος FC συμφώνησε επίσης με τον Ιάπωνα, γεννημένο στην Αγγλία, Σι Γκόνταρτ, κίνηση που επίσης φαίνεται πολύ καλή. Από την παιδική του ηλικία ο Γκόνταρτ ήταν στα τμήματα υποδομής της Τότεναμ μέχρι το 2018, όταν και πήρε μετεγγραφή στην Ιταλία για την Μπενεβέντο. Είναι επίσης διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων της Ιαπωνίας. Δέχθηκε πρόταση να αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες νέων της Αγγλίας αντί της Ιαπωνίας, την οποία απέρριψε. Είναι 21 χρόνων και μέχρι το 2018 ήταν στις μικρές ομάδες της Τότεναμ, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ακολούθως μετακόμισε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μπενεβέντο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ τα πιστοποιητικά εγγραφής των δύο ποδοσφαιριστών ζητήθηκαν από Ουρουγουάη και Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ