aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Διπλό» με σούπερ Ράσιτς και πρωτιά στους σκόρερ για Νέμετς

«Διπλό» με σούπερ Ράσιτς και πρωτιά στους σκόρερ για Νέμετς

Η Πάφος FC ήταν η νικήτρια του αγώνα στο «Αμμόχωστος», για την 10η αγωνιστική της Β’ φάσης και τελευταία του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα επικράτησε δύσκολα του Ερμή (2-1) σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ράσιτς και Νέμετς. Ο πρώτος σκόραρε ένα γκολ και σέρβιρε το άλλο στον δεύτερο, με τον Νέμετς να ανεβαίνει και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός με 16 γκολ έβαλε πλέον γερή υποψηφιότητα για το «χρυσό παπούτσι» στη φετινή σεζόν, καθώς μόνος του αντίπαλος είναι ο φορ της ΑΕΛ Ρουμπέν Χουράδο, ο οποίος ακολουθεί με 15 γκολ. Τόσα έχει και ο Ιβάν Τρισκόφκσι, όμως ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ο Ερμής με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του και πολλούς Κύπριους παίκτες, κατάφερε να αιφνιδιάσει με το γκολ του Μαύρου (20’) και απείλησε ακόμα 1-2 φορές και για τρίτο γκολ. Η Πάφος FC πίεσε και είδε της προσπάθειες της να αποφέρουν καρπούς ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Ράσιτς έδωσε έτοιμο γκολ στον Νέμετς (31’).

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και έτσι το δεύτερο 45λεπτο απέκτησε ενδιαφέρον ως προς την τελική έκβαση του ματς. Τελικά, οι «γαλάζιοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ράσιτς (81’), σε ένα χρονικό σημείο που δύσκολα ο Ερμής θα μπορούσε ν’ αντιδράσει για τη νίκη. Οι «φτεροπόδαροι» είχαν δύο καλές ευκαιρίες λίγο πριν το τέλος για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ