aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔιπλή ενίσχυση ενόψει της συνέχειας

Διπλή ενίσχυση ενόψει της συνέχειας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διπλή μετεγγραφική ενίσχυση της Πάφος FC φανερώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των ανθρώπων της, ότι επιθυμούν να την καταστήσουν ακόμη πιο δυνατή. Η παφιακή ομάδα έχει προχωρήσει στην απόκτηση του 26χρονου Λετονού επιθετικού Αρτουρς Καρασάουσκς, ενώ δανεικός από τη Νανσί θα αποκτηθεί και ο 25χρονος Ιβοριανός μέσος Σερζ Ενγκεσάν. Με αυτές τις κινήσεις θεωρούν πως η ομάδα τους θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή για να υλοποιήσει τους στόχους της, αλλά και να βάλει γερές βάσεις για την επόμενη περίοδο.

Προς το παρόν φυσικά, πέραν από την ενίσχυση, οι γαλάζιοι έχουν προτεραιότητα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, για να πάρουν βαθμούς και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Στο επίκεντρο βρίσκεται το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Χρειάζονται βαθμούς και θα τους κυνηγήσουν με όλους τους αντίπαλους που έχουν μπροστά τους. Η νίκη επί της Ομόνοιας, ήταν σημαντική, έχουν όμως ακόμη δρόμο μπροστά τους και κάθε αγώνας θα είναι σαν τελικός στη μάχη για την παραμονή, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση με τον μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ και την αφαίρεση έξι βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ