aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔίνει έμφαση στα μετόπισθεν

Δίνει έμφαση στα μετόπισθεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Ζέλικο Κόπιτς με ποιους θα παρατάξει την Πάφος FC στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θα είναι το πρώτο μιας σειράς δύσκολων παιχνιδιών, που έχουν να δώσουν οι γαλάζιοι. Θα ακολουθήσει το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ακολούθως με τον Ερμή στη Λάρνακα.

Ο ένας βαθμός που έχει η παφιακή ομάδα σε πέντε αγώνες βάζει σε σκέψεις, γιατί αν σύντομα δεν εξασφαλίσουν βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν και κολλήσουν στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, η κατάσταση θα γίνει πιο δύσκολη. Ο Κόπιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ανγκούλο, ενώ προσανατολίζεται να παρατάξει μόνο τον Νέμετς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κροάτης παράλληλα θα παρατάξει μια πιο συμπαγή μεσαία και αμυντική γραμμή, έχοντας στόχο να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του. Αναφορικά με την αμυντική γραμμή, θα στηριχθεί κατά πάσα πιθανότητα στους Χολτ, Σαντάνα, Σιρόκ και Μπανγκάρτ, οι οποίοι δείχνουν πως μπορούν να πάρουν στους ώμους τους την ομάδα.

Όσο περνούν οι ημέρες, ο νέος προπονητής θα αξιολογεί και καλύτερα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως η Πάφος FC διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα πρέπει αμέσως να αντιδράσουν και να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Προς το παρόν, το παιχνίδι με την Ομόνοια κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων. Αύριο στο ΓΣΠ, θα τα δώσουν όλα ελπίζοντας πως θα κάνουν καλό παιχνίδι, κάνοντας ταυτόχρονα μια νέα αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ