aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔικαίωμα στο να ψάξει για ακόμη έναν αντίπαλο

Δικαίωμα στο να ψάξει για ακόμη έναν αντίπαλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η φετινή σεζόν θα είναι μία νέα πρόκληση για την Πάφος FC, η οποία θα κληθεί να περάσει από σειρά αγωνιστικών δοκιμασιών και εμποδίων για να πετύχει τους στόχους της. Το ψεσινό φιλικό με την Ένωση, δεν θα είναι το τελευταίο για την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι, καθώς η αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος δίνει την δυνατότητα στους γαλάζιους για άλλο ένα τεστ πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Το έχουν και ανάγκη άλλωστε, αφού τις τελευταίες μέρες αποκτήθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος, μέσα και από την πρόσφατη παρουσίαση της ομάδας, έδειξε πόσο θέλει να ζήσει πολλές  όμορφες συγκινήσεις στη νέα περίοδο.

Ο σύλλογος έχει οργανωθεί σε πολλούς τομείς και μια δυνατή ομάδα ανθρώπων στελεχώνουν διάφορα πόστα, για να έχει θετική πορεία η ομάδα τους. Όπως είναι ο Πέτρος Μελαΐσης (Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων) και ο Πολύβιος Παρλιούρας που κάνουν πολλή δουλειά στο γραφείο Τύπου, ο τιμ μάνατζερ Σίμος Παναρέτου, ο  εκτελεστικός διευθυντής Στέλιος Παπαγεωργίου, η  γραμματέας Τζένη Καρακίτσου και ο αναλυτής αγώνων Σάββας Πικραμένος.

Η πορεία της ομάδας θα αντανακλά και στις δικές τους υπηρεσίες, γι’ αυτό και φροντίζουν ο καθένας από το πόστο του να κάνει σωστά την δουλειά του. Οι γερές βάσεις που έχουν μπει θα βοηθήσουν την ομάδα να βελτιωθεί, αλλά και να προχωρήσει σε επιτυχίες.  Το πήγαινε έλα από την Α’ στη Β’ κατηγορία έφερε και την ανυποληψία, όμως τον τελευταίο ένα χρόνο, όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ