aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔίχτυα για αγορά (και) του Μπάιριτς

Δίχτυα για αγορά (και) του Μπάιριτς

Τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού τη λήξασα σεζόν και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, θέλει να κάνει «δικούς» της η Πάφος FC. Μετά τον Κανέ, έριξε δίχτυα αγοράς του Κέναν Μπάιριτς από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο 28χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ήταν από τους βασικούς πυλώνες της φετινής πορείας της παφιακής ομάδας, καθώς αγωνίστηκε στους 35 από τους 36 αγώνες πρωταθλήματος, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 3.334 λεπτά! Για την προσπάθεια απόκτησης του Μπάιριτς αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Σλόβαν, Ιβάν Κμότρικ.

«Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψει κάποιος δανεικός. Όσον αφορά στον Κέναν Μπάιριτς, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο στον οποίο είναι δανεικός (σ.σ. Πάφος FC). Είμαστε κοντά σε συμφωνία» αποκάλυψε ο Κμότρικ. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις.

Εξάλλου, μετά τον Κβίντα, κλήση στην Εθνική τους ομάδα πήραν άλλοι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές όπως ενημέρωσε η Πάφος FC. Πρόκειται για τους Βαλακάρι (Φινλανδία) και Ικόκο (Κονγκό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ