aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔιαφωνεί με την απομάκρυνση του Ντεσό ο Γλυκύς

Διαφωνεί με την απομάκρυνση του Ντεσό ο Γλυκύς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρέχει να σβήσει φωτιές ο πρόεδρος της Πάφος FC, Χρίστος Γλυκύς, ειδικότερα μετά και τις δηλώσεις του Ρώσου επενδυτή Ρομάν Ντούμποφ.

«Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια σε όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ούτε και να ασχοληθούμε άλλο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που έγιναν όλα αυτά στο τέλος», ανέφερε στην «Goal News», σχετικά με τον απόηχο του αγώνα της περασμένης Κυριακής, ενώ για τις δηλώσεις του κ. Ντούμποφ δήλωσε τα ακόλουθα: «Τον γνωρίζω από την αρχή των επαφών που έγιναν για να αναλάβει την ομάδα. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση. Θέλω μια πιο σφαιρική άποψη από αυτά που συζητήσαμε και να καταλάβω αυτά που έχει πει και το σκεπτικό του. Η δουλειά μου είναι να κρατώ ισορροπίες, έχω 19 διαφορετικές εθνικότητες στην ομάδα. Δεν θέλουμε να γίνουμε ο πύργος της Βαβέλ. Δεν θα αλλάξουμε τους ανθρώπους, όμως το ποδόσφαιρο έχει μια γλώσσα και κάποιους κανόνες που πρέπει να τους ακολουθούμε».

Για την απόφαση για απομάκρυνση του Γάλλου τεχνικού διευθυντή Λοράν Ντεσό, ανέφερε ο πρόεδρος της παφιακής ομάδας: «Με την κάθοδο του Ντούμποφ έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα. Είμαι ενάντια στην απόφαση, όμως έχει δικαίωμα ο επενδυτής μας να το πράξει. Η προσπάθεια αυτή έχει δημιουργούς και ένας από αυτούς είναι και ο Ντεσό και δεν είναι από τα άτομα που πρέπει να φύγουν στην αναδιοργάνωση που κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πάφος F.C.: Άγνοια και αναμένεται τοποθέτηση για τον Ντούμποφ

Γλυκής: «Να μην κρίνουμε τον Ντούμποφ, μπορεί να ξέρει κάτι…»

«Φοβάται ο Δώνης» και «οι διαιτητές βοηθούν τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ