aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν ξέχασαν και έστησαν «καρτέρι»

Δεν ξέχασαν και έστησαν «καρτέρι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν ιδιαίτερους λόγους στην Πάφος FC να θέλουν σήμερα να κερδίσουν στην έδρα τους τον Εθνικό (18:00 Cytavision 2 & Active) και δεν το κρύβουν. Στην τελευταία συνάντηση που είχαν με τους Αχνιώτες στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης για την περίοδο 2015-16, έπεσαν κατηγορία μετά το 1-1, κάτι που οι μπλε δεν ξέχασαν και θέλουν να πάρουν «εκδίκηση», όπως και για την ήττα στο φετινό ματς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο πιο σημαντικός λόγος, όμως, που θέλουν να κερδίσουν έχει να κάνει με τους βαθμούς και με τους οποίους θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θα απομακρυνθούν από τις θέσεις που οδηγούν στη Β’ Κατηγορία. Επίσης, είναι και μια καλή ευκαιρία να… διαγράψουν τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και να επανέλθουν έτσι άμεσα στις επιτυχίες με πολλά οφέλη.

Ο προπονητής της ομάδας Λούκας Έλνσερ θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Τσίρειο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Κόπριβετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Κομπανί (δεξιά), Γιάνζα (αριστερά), Γκουλόν και Ντομίνγκες. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Φυλακτού, Μοστέφα, Λότριτς και Μπρουλς με τους Ντεούλ και Κοβαλένκο να παίρνουν θέση στην επίθεση. Φανέλα βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Σικόρσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ανδρέας Σταύρου λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ