aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν τρομάζουν στην Πάφος FC

Δεν τρομάζουν στην Πάφος FC

Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά την περασμένη αγωνιστική (ΑΕΛ 1-0), σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στην Πάφος FC. Ωστόσο, στην παφιακή ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας ότι στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το τρέχον έτος, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σε σημαντικό μάλιστα βαθμό.

Αύριο, η ομάδα του Μίλανιτς θα βρεθεί στη Λάρνακα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ένα σύνολο που ιδιαίτερα στο «ΑΕΚ Αρένα» παρουσιάζεται ιδιαιτέρως απαιτητικό. Στην Πάφος FC, δηλώνουν ότι έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως και θα επιδιώξουν να κλείσουν ιδανικά το 2021, κάτι που θα τους εδραιώσει στην πρώτη εξάδα.

Η προσπάθεια για το θετικό αποτελέσματα, πάντως, γίνεται δυσκολότερη αφού θα απουσιάζουν δύο επιθετικοί παίκτες. Ο λόγος για τον Μπεριγκό (τραυματίας) και Ζάιρο (κάρτες). Επικρατέστερος για να πάρει θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης είναι ο Αμπντουσαλάμοφ, εκτός κι αν ο Μίλανιτς επιλέξει τον Σεμέδο. Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Αλέξανδρος Μιχαήλ ο οποίος επιστρέφει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ