aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν «τρομάζουν» οι απουσίες

Δεν «τρομάζουν» οι απουσίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τον Μίκαελ Πανός ετοιμάζει ο προπονητής της Πάφος FC, Ζέλικο Κόπιτς, για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Παουλούς Αραγιούρι. Ο Φινλανδός υπολογίζει πως θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα και ασφαλώς, πρόκειται για σημαντική απώλεια. Ο νέος τραυματισμός έρχεται να προστεθεί σε αυτούς των Ιμπραχίμ, Μπεριγκόν και Βαρέλα. Πρόκειται για ατυχίες, οι οποίες ωστόσο δεν πτοούν κανέναν στην παφιακή ομάδα, οι οποίοι σημειώνουν πως υπάρχουν οι επιλογές για να βγει πιο δυνατό το σύνολο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Κροάτη προπονητή να καταλήγει στο αγωνιστικό πλάνο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι στο οποίο ο στόχος της Πάφος FC είναι να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία, ενισχύοντας τη δυναμική της. Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας η κοινή διαπίστωση είναι πως οι νέοι  ποδοσφαιριστές άρχισαν να αφομοιώνουν όσα θέλει ο προπονητής τους, αν και πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για να υπάρξει περαιτέρω πρόοδος θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Και στο επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό, οφείλουν οι ποδοσφαιριστές να βρουν τον δρόμο που οδηγεί προς την επιτυχία.

Με νίκη η ομάδα του Κόπιτς θα κάνει άλλο ένα βήμα προς τα μπρος, με ήττα όμως παραμένει στάσιμη. Η Πάφος FC απέδειξε πως στην καλή της μέρα μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Οι επιθετικοί έχουν ανεβάσει στροφές, ενώ οι μέσοι και οι αμυντικοί συνεργάζονται καλά. Είναι λογικό πως οι αντοχές των ποδοσφαιριστών θα φανούν στην πορεία και σε βάθος χρόνου. Όσο έρχονται επιτυχίες πιο πολύ θα ανεβαίνει και η διάθεση. Γι’ αυτό και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό γίνεται με κάθε επιμέλεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ