aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν τη «χάλασε» την Πάφο ο ένας βαθμός

Δεν τη «χάλασε» την Πάφο ο ένας βαθμός

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από τέσσερις σερί νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, η Πάφος FC έμεινε στην ισοπαλία στο προχθεσινό παιχνίδι με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου». Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με γκολ του Νέμετς.

Είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, όμως σε γενικές γραμμές δεν τη… χάλασε το τελικό 1-1. Οι δέκα βαθμοί που πήρε σε τέσσερα ματς την αφήνουν ικανοποιημένη και όπως φαίνεται, έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της ενόψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας.

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, η προσοχή στράφηκε στο πρώτο ματς κυπέλλου με το Παραλίμνι (πάλι) στο «Στέλιος Κυριακίδης», μεθαύριο Τετάρτη. Πέραν του Κουλς, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες και ο Κόπιτς θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να κερδίσει η ομάδα του και να κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσει στους τέσσερις του κυπέλλου.

Οι αυξημένες επιλογές, η διάθεση και η καλή κατάσταση των ποδοσφαιριστών δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως η ομάδα της Πάφου θα τα δώσει όλα για τη διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ