aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔεν λείπουν τα προβλήματα στην Πάφο

Δεν λείπουν τα προβλήματα στην Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι μόνο οι υποχρεωτικές απουσίες των Ζάντερ και Νέμετς που απασχολούν την τεχνική ηγεσία της Πάφος F, ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ζέλικο Κόπιτς δεν είναι σίγουρο αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζαχαρίου, ο οποίος υποφέρει από ένα κτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, στην παφιακή ομάδα προσπαθούν να βοηθήσουν τον Ράσιτς να ανέβει ψυχολογικά. Ο Αργεντινός επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, για οικογενειακούς λόγους, όμως οι δύο πλευρές το συζητούν.

Η ουσία πλέον μετά την ήττα από την ΑΕΛ, είναι να βρεθούν αύριο σε καλή κατάσταση, για να μπορέσουν να φθάσουν στη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα («Στέλιος Κυριακίδης», 17:00). Την έχουν άμεση ανάγκη, αλλά για να πάρουν αυτό που θέλουν θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Ο Κροάτης προπονητής, θα έχει επιπλέον επιλογές τους Κουλς και Χολτ, που ήταν απόντες στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω καρτών. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει και ο Ντένις Ράκελς, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Λετονός επιθετικός  έδειξε καλά στοιχεία, που αναμένεται πως θα βοηθήσουν την παφιακή ομάδα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ