aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΔανείζεται έναν «πράσινο λέοντα»

Δανείζεται έναν «πράσινο λέοντα»

Ποδοσφαιριστής της Πάφος FC θα πρέπει να θεωρείται ο Άρτεμ Φιλίμοφ (σ.σ δεν ανακοινώθηκε ακόμη από τους νεοφώτιστους).

Ο 23χρονος Ουκρανός μέσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 από την Καρπάτι Λβιβ, όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι λέοντες» μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχαριστεί την ομάδα, τον πρόεδρο και τον διευθύνων σύμβουλο που δεν στάθηκαν εμπόδιο στην μετακίνησή του στους νεοφώτιστους μας.

«Θέλω να πω πως δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαι ευγνώμων για τους οπαδούς που μας υποστήριζαν και ήταν κοντά στην ομάδα. Για μένα είναι μια νέα πρόκληση και μια νέα φάση στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για μένα. Θέλω μόνο να βελτιωθώ και να πάρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ειλικρινά, δεν γνωρίζω πολλά για το πρωτάθλημα εκεί. Ξέρω ότι στην Κύπρο αγωνίζονται πολλοί Πορτογάλοι, Ισπανοί και δεν μπορώ να πω ότι είναι χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Πάφος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για εμένα και θέλει να με έχει στο ρόστερ του. Νομίζω ότι ένα ξένο πρωτάθλημα θα με βοηθήσω να εξελιχθώ και να δω τον εαυτό μου με διαφορετικό μάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ