aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΧωρίς πίεση για το γόητρο Πάφος και Αλκή

Χωρίς πίεση για το γόητρο Πάφος και Αλκή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την αναμέτρηση Πάφος FC – Αλκή, που θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο (19:00, Cytavsion 1), πέφτει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, στο οποίο οι δυο προπονητές θα θελήσουν να βγάλουν εκ νέου συμπεράσματα για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών που ίσως κριθεί το μέλλον τους στην ομάδα στα εναπομείναντα ματς.

Ο στόχος της γηπεδούχου Πάφος FC είναι να ολοκληρώσει την τρέχουσα περίοδο με νίκες. Και στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή, θα επιδιώξει να φθάσει στην 10η νίκη της στο πρωτάθλημα θέλοντας να τη συνδυάσει και με καλή εμφάνιση. Ο Στίβεν Πρέσλι έχει σχηματίσει μια εικόνα για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του. Για κάποιους είναι θετικός για να συνεχίσουν, όχι όμως για όλους αφού ήδη δεν υπολογίζει τους Γκουλόν και Μπρουλς.

Στην πόρτα εξόδου βρίσκονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν και Κύπριοι που παρά τις ευκαιρίες που πήραν δεν έδειξαν ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την παφιακή ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα, μετά και το αποψινό παιχνίδι, οι ξένοι επενδυτές και ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς, θα αρχίσουν τις επαφές τους για να ξεκαθαρίσει το θέμα με την παραμονή ή όχι του Στίβεν Πρέσλι. Ο Σκωτσέζος επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, έχει όμως θέσει κάποιους όρους για να επεκτείνει τη συνεργασία του. Δεν έχει σχέση με το οικονομικό, παρά μόνο με ζητήματα οργάνωσης και προγραμματισμού.

Όσον αφορά στην Αλκή, θα πάει στην Πάφο με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο κι αν είναι δυνατόν να φθάσει στην 12η νίκη της. Οι κυανέρυθροι, χωρίς βαθμολογικό άγχος, αναμένεται να παίξουν ελεύθερα κι αυτό ίσως βοηθήσει για να φύγουν με το «διπλό». Ο Σάββας Δαμιανού, που εκτός απροόπτου θα είναι στην ομάδα και τη νέα περίοδο, ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς. Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ιτούα, Πάρπα και Ρούκα, ενώ επανέρχεται ο Ενγκομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ