aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΧωρίς δύο η Πάφος

Χωρίς δύο η Πάφος

Ύστερα από το διάλειμμα λόγω Εθνικών ομάδων και την ολιγοήμερη άδεια για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, η Πάφος FC έχει επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή και έλαβαν μέρος σε διπλές προπονήσεις (Παρασκευή και Σάββατο), ενώ από τη Δευτέρα (26/03) μπήκαν όλοι σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων πλην των dιεθνών Κόπριβετς, Γκαμπόφς, Ρόγκουλιτς και Ντόβπνια οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αφού ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Στα θετικά η επιστροφές στις προπονήσεις των Ντομίνγκες και Βάλντο, ενώ ο Όριτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ήδη έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση. Στις απουσίες τις ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο στάδιο εκτός του Όριτς θα είναι και αυτή του Γεράσιμου Φυλακτού λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών από την δικαστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ