aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Χαχαχα Θεέ μου τι ζούμε! Αστείο, μα είναι αληθινό»

«Χαχαχα Θεέ μου τι ζούμε! Αστείο, μα είναι αληθινό»

Μέσω Facebook, ο Συ.Φι.Πάφος Θύρα 5, συγχαίρει τον προπονητή Λούκα Έλσνερ, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο που ήταν παρών στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο τελευταίο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης λέει «μπράβο» στον Σεργκέι Λομάκιν.

Αναλυτικά:

«Who is the best; Πάφος. Who is the best; Πάφος. Who is the best; Πάφοοοοσσσσσσς.
Χίλια μπράβο σε όλους, προπονητή, ποδοσφαιριστές, στον κόσμο που ήρθε στο Παφιακό (σ.σ. «Στέλιος Κυριακίδης»), αλλά και σε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας αυτής της μεγάλης ομάδας που απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε φέτος. Ακόμη ένα “μεγάλο” “μπράβο” και ευχαριστώ αξίζει να δώσουμε ιδίως στον ρώσο επενδυτή της ομάδας μας, σε αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Σεργκέι Λομάκιν.

Υ.Γ.: Ο κόσμος της ομάδας είναι καιρός να ξυπνήσει και να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα!

Υ.Γ.2: Την Τετάρτη έχουμε αγώνα, βασικά “ντέρμπι κορυφής” με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00). Χαχαχα, Θεέ μου τι ζούμε. Ναι, ακούγεται κάπως αστείο, αλλά είναι αληθινό.

Υ.Γ.3: Για τον αγώνα της Τετάρτης η διοίκηση θα βάλει δωρεάν λεωφορεία για τον κόσμο. Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας μέχρι την Τρίτη το απόγευμα και να κλείσουν θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ